Tarieven PCR coronatest met Non-COVID verklaring
☝Hier en Bestel Vandaag je coronatest!☝

Testlocaties in Hengelo 2022

Testlocaties 2022 PCR test

Sinds 2020 is ook in Nederland Covid-19 binnengedrongen. Inmiddels is het bijna niet meer voor te stellen hoe onze levens er vóór Covid-19 uitzagen. Er zijn ontzettend veel dingen veranderd in onze samenleving en ook in onze denkwijze. Het aantal testlocaties voor een PCR-test Hengelo blijft groeien. In dit artikel geef ik je daarom een aantal tips waar je op kunt letten bij de inrichting van een goede testlocatie.

Corona in Hengelo

Zoals ik al zei zijn in 2020 de eerste Corona besmettingen in Nederland vastgesteld. Daarna is het snel gegaan. Steeds meer mensen raakten besmet en er zijn verschillende maatregelen genomen om de besmettingen zoveel mogelijk tegen te kunnen gaan. In 2022 zitten we nog steeds in dezelfde situatie, maar er lijkt verandering te komen met nieuwe versoepelingen. De hoop is dat we Corona en alle maatregelen heel snel achter ons kunnen gaan laten. Weer door kunnen gaan met Nederland en ons land weer op kunnen bouwen na deze crisis.

Tips voor de inrichting van een testlocatie

Het aantal testlocaties blijft toenemen. Wanneer jij naar een testlocatie toegaat, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Hygiëne is natuurlijk het allerbelangrijkste voor de testlocatie. Er komen de hele dag door mensen met Corona gerelateerde klachten. Je weet van te voren natuurlijk niet of deze mensen positief of negatief testen op het Corona virus. Daarom is het belangrijk dat er gezorgd wordt voor een goede hygiëne zodat er niet onnodig meer mensen worden besmet. Hygiëne heeft niet alleen te maken met het gebruik van mondkapjes, handschoenen, spatmaskers en beschermende kleding. Ook de ruimte waarin wordt gewerkt moet hygiënisch zijn. Het is dus belangrijk dat deze goed schoon wordt gehouden.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de vloer van de ruimte dan is een houten vloer minder geschikt omdat je deze moeilijker schoon kunt houden dan bijvoorbeeld gietvloeren. De prijs houten vloer is in verhouding ook duurder dan die van een gietvloer omdat gietvloeren twee keer zolang meegaan als houten vloeren.

Kosten PCR-Test met Reiscertificaat
☝Klik en Koop Vandaag je pcr-test!☝

Gietvloeren zijn er in verschillende soorten en zijn :

  • Naadloos, strak en vlak
  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Brandwerend

Bij de inrichting van een testlocatie zijn bovengenoemde punten erg belangrijk. Er komen veel mensen dus is het fijn dat je vloer tegen een stootje kan. Het geluiddempende effect van de vloer zorgt ervoor dat er rust ontstaat in het pand waardoor de testen goed uitgevoerd kunnen worden. Doordat de vloer naadloos is kun je het beter schoonhouden, met het oog op de hygiëne. Dat de vloer brandwerend is, is extreem belangrijk voor druk bezochte ruimtes zoals de testlocatie, mocht er zich een calamiteit voordoen. Daarnaast is het natuurlijk ook een pré om ontruimingsplannen en andere verplichte veiligheidsregels goed na te leven en van te voren de plannen goed door te nemen. Veiligheid is het basisbeginsel voor elke onderneming, in welke vorm dan ook. Denk ook aan meubels waar geen stof op zit, bijvoorbeeld houten of stalen meubels. Deze kun je beter schoonmaken en houden! Een hygiënisch en goed o